A Projekt azonosító száma: TOP_PLUSZ-3.3.1-21-SB1-2022-00025

A Kedvezményezett neve: Záhony Város Önkormányzata
A Projekt teljes címe: „A záhonyi Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde komplex korszerűsítése”
Szerződött támogatás összege: 377.453.453 Ft
Támogatás aránya: 100 %

Projekt tartalmának bemutatása:

Záhony Város Önkormányzata 377,45 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében, a települési óvoda fejlesztésére. A fejlesztés elsődleges célja a városi óvoda, mint a Záhony és Győröcske településeken élő gyerekek számára bölcsődei és óvodai ellátást biztosító intézmény telephelyének komplex fejlesztése, korszerűsítése.

„A záhonyi Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde komplex korszerűsítése” című projekt a Széchenyi Terv Plusz program TOP_PLUSZ Operatív Programjának „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése” című pályázati felhívása keretében került támogatásra.

A tervezett beruházás fő eleme az óvoda épület külső-belső felújítása, teraszlefedése, energetikai korszerűsítése, akadálymentesítése, és környezetének (udvar, kerítés, parkolóhelyek) rendezése, ami kiegészül a szükséges bútorok és egyéb eszközök beszerzésével.

A kedvezményezett Záhony Város Önkormányzata az óvodai és bölcsődei ellátást biztosító intézmény fenntartójának, a Nevelési Intézményi Társulás Záhony-Győröcske alapító tagja.

A megvalósulás helyszínei: 4625 Záhony, Ifjúság út 1. és Ady Endre utca 533/9 hrsz.

A projekt megvalósításának végső határideje 2024.12.31.

Projekt előrehaladásának bemutatása:

A támogatási szerződés 2022 szeptemberében került aláírásra, ezt követően megkezdődött a projekt előkészítési szakasza, amelynek legfontosabb része a tervezett ingatlan beruházás műszaki előkészítése, a tervezési feladatok ellátása, valamint a szükséges hatósági engedélyezési eljárások lefolytatása.

A kiviteli tervek várhatóan 2023 tavaszára elkészülnek, a szükséges hatósági engedélyek kiadásra kerülnek.

Ezt követően kerül lefolytatásra a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás, amelynek eredményessége esetén 2023 nyár elején, az oktatási szünettel párhuzamosan megkezdődhetnek a kivitelezési munkák is.

További információ kérhető:

Záhony Város Önkormányzata, +36 (45) 525-508, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

DIGITÁLIS JÓLÉT PROGRAM PONT

Záhonyi Művelődési Ház és Könyvtár a Digitális Jólét Program keretén belül olyan lehetőséget biztosít a digitális ökoszisztémában való boldoguláshoz manapság már elengedhetetlenek. Mentor segítségével igazodhat el az informatika és a digitális világ berkein belül.

Támogatók

Az oldal viselkedés alapú cookie-kat használhat.
További Információk Elfogad Elutasít